Läskigt

Blev riktigt rädd inatt när jag skulle upp och ta tabletter.  När jag gick upp så mådde jag illa och det stack konstigt i fingrarna. Jag han bara ta fram ett glad med vatten innan det snurade i huvudet och det kändes som att jag skulle spy, satt där inne ett bra tag och bara spottade i toaletten för att garantera att det inte blödde i halsen. Dock var det inget blod i spottet, ganska konstigt eftersom att jag kände blodsmak.
Efter ett tag kände jag att jag behövde gå ut och ta mina tabletter, sen så skulle jag ju få sova. Kag komm bara en bit in i köket innan det snurrade så mycket att jag inte kunde stå på benen, föll ihopp, satte mig på knä och kände att jag följde med snurrandet med kroppen typ. Fick ropa på mamma, som tur så är hon lättväckt och kom direkt,  det svattnade lite snabbt för ögonen, sen var jag någolunda med igen och kunde koncentrera mig lite även fast det kändes som 1000nålar i fingrarna.
Visst, jag svimmade bara, men det var läskigt, då jag inte gjort det på sjukt länge.
Mamma tvingade i mig lite drikyoghurt, hon tror att det är för att jag äter för lite, vilket kan stämma.
aja, slutsnackat om det.

Fick panik förut, trodde alla betygen skulle sättas på fredag, och jag som har en miljon saker kvar att göra (Poetisk överdrift) men sen såg jag att det bara gällde treorna, betygen sätts den 16de.
Måste iaf börja plugga.

Hörs!

Tv-tittar-söndag

Jaha, då har man varit uppe ända sedan halv nio, kunde inte somna om. Var uppe och tog tabletter vid halv sju, och nästa gång var vid halv nio, sjukt jobbigt med alla tablett tiderna.

Jag har iaf gjort upp ett tv-tittar schema för idag, haha. 

10:05 – 11.00 Gilmore girls  (kanal 5)

11.00 – 11:50 Jims värld (kanal 3)

11:50 – 12:15 Scrubs (kanal 3)

13:40 – 14:05 Hannah Montana  ( Disney Channel )

14:05 -14:30 Det ljuva havslivet   (Disney Channel)

15:45 Ugly Betty (kanal 5)

17:00 Bring it on again (kanal 3)

19:00 Gossip Girl (kanal 5)

 

Längre har jag inte kommit ännu, just nu är det tomt på schemat fram tills 13:40, kanske borde ta och äta frukost nu då, eftersom att tabletterna jag tog för ett tag sedan äntligen börjat verka.

Mina gratis sms är slut också, bu-hu...


Ont, det gör ont...

Hemkommen ifrån sjukhuset idag då, kom hem ganska tidigt. Det blev att stanna över i två dagar där, eftersom att jag spydde ganska stora mängder blod efter operationen.

precis när jag var klar på uppvaket, blev uppkörd till mitt rum och spytt blod, vem tror ni dyker upp då? Jo, Josef, då har han åkt fårn Linköping, hittat hela vägen till sjukhuset, hela vägen till den avdelningen jag skulle vara på och sedan suttit där och väntat i 5timmar. Vilken söt pojkvän jag har, jag fick till och med en ros, super gulligt.
Dock var jag kanske inte så kapabel till att uppskatta det då med tanke på hur piss jag mådde, men uppskattar det nu i efterhand.

Lyckades se in i min mun förut, för att se hur halsen ser ut. Det ser riktigt äcklingt ut, nästan så att man borde ta kort på det, eller vad säger ni?

Aja, nu ska jag fortsätta att plåga i mig min drickyoghurt och sen sova ett par timmar tills jag får ta nästa hög med tabletter.
Det är inte lätt att äta med denna halsen, dock stolt över vad jag fått i mig idag, ett par skedar  yoghurt på sjukhuset, lite chokladpudding, satt och pillade i mig lite kall kyckling förut också, fast det gjorde väldigt ont, menmen.
Jag är riktigt stolt.

Hörs!

Operation

Ja, imorgon blir det att operera bort både mandlarna och polyperna. Polyperna har jag redan opererat bort en gång för två år sedan, men de har tydligen kommit tillbaka.
Polyper gör att man har svårt att andas med näsan, typ.
Mandlarna ska jag ta bort för att jag nästan alltid är sjuk, åker till vårdcentralen typ en gång i månaden för halsfluss eller liknande halsproblem. Sen så är de ganska stora också.

Jag kommer stanna över en natt också, det måste man på grund av blödningsrisken. Sjukligt nervös är jag, jag HATAR att sövas, det är så sjukt läskigt... Man sövs när man mår helt perfekt och sen vaknar man och mår piss.

Vet ni vad det värsta är? jag kommer ha så ont att jag inte kan ta värktabletter, så vet ni vad det blir i stället? JO, SÅDANA MAN TRYCKER IN I RÖVEN. skoj....

Btw, va på konfirmation i söndags, detta hade jag på mig:



Btw, va i stan idag, köpte ett par as nice skor för 400kr. (:
Tog en bild nyss lite snabbt, lyckas nog inte förmedla deras snygghet till er, men de är faktiskt as nice.
Titta:


detta har jag pysslat med idag:


även fast alla redan sett...


Papper

Idag har det varit en massa pappers skrivande inför jobbet. Fick veta att jag kommer få stå i kassan, och då gå utbildning inom det. Gissa när mina tre sådana dagar är? jo under midsommarhelgen, haha.
Det känns riktigt bra inför jobbet i alla fall, känns som att vi blir ett bra team på baronen.

Imorgon ska jag resa tillbaks till mitt förflutna, mitt liv för 5år sedan. Eller så dramatiskt är det faktiskt inte, men jag ska till samma håla, får se hur det går, kommer nog gå med en klump i magen.
Martin (min lillebror) har förskolansdag där imorgon eller vad det nu var, och då ska vi dit och vara med, allt för älskade fina söta martin! :)
Han fyller år imorgon också, 6år, stor kille.

Menmen, hörs!

kokos

Dålig på att uppdatera som vanligt.

Jag är blond nu, blev det för en vecka sedan. Egentligen är det bara blonda slingor, så det gör mig kanske bara till mörkblond? jag vet inte riktigt, vad jag dock vet är att det är fint.

Jag fick ta av gipset igår, snacka om att det var skönt. Dock var det läskigt att röra på handen, och det gör ganska ont ännu.

Duschade för en stund sedan, skönt att ha två händer till det igen, då går det så mycket enklare. Förtillfälle sitter jag och njuter av att mitt hår luktar kokos, och laddar energi till att välja kläder. Ska till Donkan snart på 3timmarkurs, fick jobbet där om jag inte nämnt det, härligt!

Önskar att vädret kunde vara bättre, just nu ser det bara blåsigt och kallt ut utanför fönstret. Inget som lockar en till att gå ut och inget som påminner om sommaren, ganska surt faktiskt så det snart är sommarlov.

Nä, nu måste jag nog försöka välja kläder och sen få i mig lite mat.

Puss!

Reel big fish <3


Reel big fish får mig alltid på bra humör.





...vi faller långsamt isär...

arbetsintervju

Jahaja, ännu en helg har runnit ut, imorgon är det måndag. Fast det är ingen vanlig måndag,  imorgon har jag en arbetsintervju igen, sjukt spännande.
Tycker att ni får hålla tummarna åt mig klockan tre imorgon, mkej?

Imorgon är det en vecka sen jag skadade min stackars tumme, varför har jag ont ännu? :(

Jag börjar sakna skolan, eller inte skolan utan alla i skolan. Man är ju utslagen efter praktiken, jag vet dock inte riktigt varför, men lika trött var dag.

Rubrik

Här sitter jag med en zoo klubba i munnen, och lyssnar på sommar musik och önskar att det kunde vara lite bättre väder ute. Fick precis över ett kilo godis av en som var och kollade på hundvalparna, snacka om att det kommer ta tid att äta upp det.

Igår fyllde min syster år, hon blev tonåring, då är man stor, härligt!

Köpte hem massa skor och två linnen igår, skorna var inte så speciella, ganska charmiga under sommaren kanske. Det var akut shopping i sista sekunden så.



Det vita linnet fick inte vara med på bild, den var bara ett vanligt baslinne iaf så.

Hörs!

KLANTARSLE



Tummen upp!
Klarade precis att duscha, HELT SJÄLV. (eller okej, syrran fick smörja in ena armen och ryggen sen med salva). Men nu undrar säkert många vad jag har gjort?
Jag är mästare på att stöka ner rummet, så i måndags kväll så snubblade jag på en flaska, oh snurrade runt, tog emot mig med höger hand. Detta ledde till en skadad tumme, så blev gips, kan ha brutit ett litet ben (snusbenet?!) i tummen, de visste inte säkert, så det blir gips i två veckor, sen ska jag rönkas igen, är det brutet så blir det operation.

PÅ TAL OM operation, ska opereras om tre veckor. Det blir mandlarna och en del at polyperna som blev kvar efter operationen för två år sedan. AJ AJ AJ.
Jag är ganska rädd............

På onsdag nästa vecka så blir jag blond.

RSS 2.0