...

...Sist jag kollade så var det skillnad på att vara missbrukare och att vara homosexuell...

Lång dag

Hela denna dagen kändes ganska onödig, kom till skolan och satt och väntade på att läran skulle komma, efter en 20-30minuters väntan så bestämde sig hela klassen för att dra där ifrån, jag skrev ut ett fint papper till henne, det stod:

Vi var här:

Jennifer
Evelina
Måns
Catrine
Julia
Fredric
Bettan
Mathilda
Isabelle
Alexander
Pär

Men du var inte här…


Så sen blev dte en heldag på stan, från 09 - 15.00, ganska jobbigt faktiskt. John gick iaf och provade massa kläder, så här har vi dagens outfit på john:

 

jaja

Allt är från gina
Leggings
T-shirt
Hulamandula.

Sova

Idag vart jag hemma redan klockan 11, känndes ganska skönt att slippa psykologin även fast den lektionen brukar vara helt okej.

Så vad har jag gjort idag? helt ärligt inget alls, bara sovit. Har blivit så sjukt trött sedan hjärnskakningen.
Hade velat sova nu, går tyvärr inte eftersom att jag sitter och väntar på att sjukvårdsupplysningen ska ringa mig, mamma ville att jag skulle kolla upp det här med att jag har ont i huvudet ännu.  Så vi får väl se vad de har att säga. 
Tror helt ärligt att jag har väntat 35minuter som de sa i telefonen nu.
surt..


Måndag

Känner att det var ett bra tag sedan jag bloggat,  som vanligt så har4 jag inte haft något att skiva om.

Börjar sakna alla de där livade helgerna med vännerna, hoppas på att de kommer tillbaka nu med + graderna. För det händer inget kul längre, eller oftast inte.

Jag lyckades få hjärnskaning i tisdags också, det var inte speciellt kul, sympomen sitter i ännu. Stod att de kan finnas kvar i upp till en månad, skulle inte förvåna mig om jag har den vanliga oturen och åker på det. Just nu så dunkar huvudet, blir förmodligen en tidig natt idag också, så trött som man blir av att göra inget alls, det är sjukt.

Ras Cricket - Skin
Låten påminner mycket om sommaren, och en massa annat.



Nä, nu har jag förbrukat min datortid för idag, nu ska jag låta mitt huvud läka. (haha)

Poker är en utmärkt idrott

Dagen har varit ganska chill.

Började med tre timmars idrott, vi fick spela poker, och vet ni vad? jag är tydligen bra på det. Den som förlorade fick gå ett varv och göra olika tränings grejer, senkomma tillbaka och spela igen.

Upvärmningen på idrotten var ganska rolig, vi lekte en lek där vi delades upp i lag, läran la en sko i mitten på planen, så skulle en från varje lag springa fram och ta skon, och man skulle komma in med skon till sitt lag innan motståndaren hann ta en.
Jag mötte bettan, vi stod framme vid skon, men ingen av oss ville vara den som tog skon.
Men då utbröt bettan "ohh, kolla vilken snygg tröja christian har"
och självklart vänder jag mig om och kollar, smart blondie, smart.



Efter idrotten så blev det psykologi, idag har jag faktiskt lärt mig en hel del, känndes bra att förstå vad läran snackade om. Kanske för att jag och klysing tidigare snackat om sådant dära.

Väl hemma blev det att sova i ett par timmar och sen spela spel med lillsyrran.


Kass film

Jag har precis kollat klart på filmen Den andra systern Brodelyn, ganska kass film. Hade jag läst på baksidan av fodralet innan så hade jag definitivt inte sett den.

Sitter iaf och snackar med John nu, såhär ser det ut för tillfället :



Vi är så härligt ego såhär på söndags nätterna. (:

RSS 2.0