Mitt ps2 blev ett ps1

Ouh, det var sjukt länge sedan jag uppdaterade, dåligt av mig.
Älskling var ju här tills i tisdags, och då är det inge skoj att sitta och blogga.

Sen i tisdags så har jag inte gjort något som är värt att blogga om, jag har umgåts med min lillasyster ganska mycket, spelat massa tv-spel.
Btw, det är något fel på vårt ps2, den tar bara ps1 spel. Kan ett ps2 bli ett s1 om man tappar det för hårt i marken? Låter kanske lite knäppt, men jag är fullt seriös, haha.

Jag la en sådanfin kommentar här hemma här om dagen också, jag och pär satt och diskuterade vid köksbordet.

Pär: Det är så typiskt blondiner, de flesta är så blåsta.
(syftar på bruden på tv:n)
Jag : Men brunetter kan faktiskt också vara... ehhh, näää...


Jag han fantastiskt nog räda mig själv i sista sekunden,  tror jag var inställd på att jag var blond, sen mitt i meningen så kom jag fram till att jag är brunett.   Haha, jag är lika blåt som brunett.

Idag ska hela familjen hem till Pärs föräldrar, det blir kroppkakor, sjukt gott.

Tyvärr får ni inga bilder just nu, har precis gett hatblickar till alla kläder i min garderop, för ett ar dagar sedan var jag nöjd med allt, idag funkade inget. Blir alltid så när man ska iväg, haha, surt som fasiken.


Leos lekland

Idag flög jag upp ur sängen redan klokan halv 10, det var en spindel på väggen vilket ledde till att jag fick panik och kastade mig över Josef.
Spindlen är just nu spårlöst försvunnen och jag är tveksam på om jag vågar sova i sängen inatt, haha,  jag är så sjukt mesig.

Just nu ligger jag i sängen med datorn framför mig och josef sitter i soffan med sin dator, vi är sådär härsligt sociala för tillfället.

Lite senare bär det av till leos lekland med småsyskonen, så jag och Josef får leka som små barn, skojskoj.
Detta är tydligen leo:

lek

shaarå

Gnäll gnäll gnäll

Nu sitter jag och skriver ett CV, känner att det är ganska onödigt då jag har ett färdigskrivet CV hemma. Känner med att jag väntar med detta och kopierar från det jag redan har, lite enklare, lite bättre.

Innan idag har vi arbetat som galningar, vi har fått trycka våra egna t-shirtar med ett egendesignat tryck. Synd att det inte var lika ballt som det låter, det var mer jobbigt och resultatet blev förjävligt.

gnäll gnäll gnäll,  det är allt man hör ifrån mig idag.

Jag har ont i hela kroppen också, hemsk träningsvärk, jag känner mig som en gammal tant på 100år, inte fan borde jag söka jobb/praktikplats.

När skolan slutar så ska jag hem och städa, bra start på ett lov.
Jag och dammsugaren, dammsugaren och jag.


Street funk

-pust och stön-
Jag är trött som aldrig förr, ingen energi för 5öre här inte.
Kom hem från dansen runt klockan 8, idag så fick vi göra lite roligare saker än vanligt. Vi hade en ny dans tränare, eftersom att den andra var sjuk. Den nya läraren hade iaf kommit på en koregrafi till Hotel Room Service med pitbull, så den fick vi lära oss början på.
Sjukt kul eftersom att det var mer kvinnliga rörelser, mycket höfter och sådant.

Här har ni låten:



Just nu sitter jag och studerar, jag har gjort klart trycket till t-shirten vi ska trycka imorgon. Jag har även påbörjat läxa nummer två som ska vara klar imorgon, dock måste jag be om ursäkt till Julia, för nu ger jag upp, ska försöka hinna med det imorgon, förhoppningsvis.

Imorgon kommer älskling också, det peppar vi inför. <3

Godnatt nu allihoppa.

Gamla bilder

Hej, jag har mensvärk. Tror det är min p-stav som börjat spöka, vilket inte är det roligaste. Ska försöka ringa ungdomsmottagningen nästa vecka.
Nu ska jag ta och sova, ville bara hinna med att i alla fall blogga en gång idag.

Jag kollade igenom min bilddagbok och hittade lite gamla fina bilder på mig och John, och när vi är med på samma kort så är det omöjligt att se seriös ut.

xsaxs

En av mina absoluta favoriter, ser ut som att John ska förklara något för mig medans jag är helt lost, fint.

zsxsax

Ja, denna är ju lika fin den, lika oseriös som vanligt. Den är ifrån när vi va hemma hos cattis när hon bodde i ålem.

sd

Denna har vincent tagit på oss, vackert!

Godnatt! :*

Semledagen = a big nono

Måste börja med att fråga om det bara är jag som avstått semlor idag? för det är ju så kallat semledagen. Fast helt kakfritt blev det inte, min lillebror ville att jag skulle baka med honom. Vi bakade oboykakor, det är alldeles för mycket choklad för min smak, menmen.

Pallade inte ta några nya bilder idag så här får ni en till bild ifrån igår:

ds

We are the world

Hittade precis en omgjord version av låten we are the world på gaybloggen.
Det är ett flertal världsartister som varit med och spelat om den, och jag tror faktiskt det finns en bit av alla musiksmaker i den, så lyssna!
Denna covern är för katastrofen i haiti, riktigt fint.


Neutralt

Min familj är så påhittig, mamma tyckte jag skulle baka nyss. Jag kände för att göra något lite svårare, men vet ni vad hon ville ha? Jo, kladdkaka, det är alldeles för tråkigt att baka.
Något annat ville de inte ha, så det blidde inget bakande.


Såhär ser jag ut idag :

idag

Kör ganska neutralt, bara borstat håret idag, och har pyttelite smink.
Kläderna är även chill, skjortor är fan det härligaste som finns, denna är ny btw.

Meningslös skoldag

Idag hade vi bara halvdag precis som alla andra måndagar, vi skulle lyssna på en föreläsning om jobb. Synd bara att han som höll föreläsningen pratade med oss som om vi aldrig jobbat.
Jag hittade mitt jobb genom platsbanken, fick en muntlig intervju direkt. Jag har även ett CV och koll på allt sådant.

Han som höll föreläsningen pratade även om hur chefen tänkte när den skulle anställa, dock fick man bara det enligt hur han tänker. Jag har tyvärr inga planer för att söka jobb hos honom, så det var inte heller givande.

"vill ni att jag kommer tillbaka och berättar om hur en jobbintervju går till?"
-NEJ, NEJ, NEJ och åter igen NEJ!

Turkiet

Inte bloggat på länge, som vanligt.
Men det är inte så värst lockande när man inte har något att skriva om, något att dela med sig av, något som ger andra något.

Jag har legat hemma sjuk i en hel vecka, det kändes/känns inte så speciellt kul. Något som är konstigt är att varken min familj eller Josef har smittats, så ibland funderar man över ifall det kan vara på grund av p-staven jag satt in.

Just nu sitter min mor och Pär i köket, vill ni veta vad de gör? Jo, de bokar en resa till ett av mina favoritländer, Turkiet. Så dit ska vi åka, hela familjen + Pärs föräldrar, i slutet av September.
Jag har inte varit i Turkiet på flera år, sist jag var där så bjöd min mormor och morfar hela släkten på resan till Turkiet, för att vi skulle fira morfars födelsedag där. Det roliga är att min släkt är ganska många, hela flyget kryllade av "Johansson" den gången.

Nä, nu har jag inte tid för bloggen mer för stunden.
Jag hör av mig när jag har något att dela med er.
xoxo

RSS 2.0