Awesome

Dagen är avklarad och jag har gjort ännu ett nationellt prov, kul. Nä, men nu är jag helt klar, känns super. Började även göra en del jag ligger efter med förut idag, det suraste är att man inser hur lätta uppgifterna är. Jag och Rydström var till och med vänner idag, haha.

Just nu ligger jag och vrider och vänder mig av ryggvärk, det blir alltid så efter dansen. Träningsvärk ska vara skönt, inte vara såhär irriterande.

Imorgon tar jag iaf tåget till linköping.

Och jo föresten, jag har fått en jobbintervju!  Jag är så jäkla awesome.

Men nu ockar jag inte dilla om mer, godnatt!

Suger

Okej, mer än en vecka sedan jag bloggade, känns som att mitt liv är riktigt värt.

Till och med bilddagboken säger att jag är tråkig:



Man hör ju liksom bara sarkasmen i texten, "Grattis. Verkligen."

Menmen, detta har varit en riktigt hektisk vecka, bara massa prov, prov, porv och PROV. Igår hade jag två prov och en redovisning, sen så idag så hade jag två prov igen. Imorgon har vi dock bara ett prov, härligt (eller något ).

Valborg på fredag, känner att jag är ensamast på jorden om att tycka att det är en fullständigt meningslös dag. Men jag får väl se vad jag hittar på, har ett par olika alternativ, ett av dom är att dra till linköping, men som det ser ut just nu så känns inte det som ett awesome alternativ.
I värsta fall blir det väl att köra en favorit i repris från förra året, eller varför inte sitta hemma och ha film-maraton? (käften bilddagboken)

Jasså

omg

Är det för att jag är trött som jag tyckte det va skoj? eller är det lite små kul?.
"Besöket kostar 0kronor, betala gärna med kort"

Iaf, jag har fått tid till då dom ska kolla på mina halsmandlar.

Jag och tider alltså...

naglar

Har precis målat naglarna, hittade ett mamma precis köpt till hunvalparna. Vi lägger på olika nagellack på dom för att se vem som är vem, haha.
Det tog ett tag för mig att få upp korken/locket, fick sitta här och kämpa, det va nästan så man blev svettig!
Grisråsa var kanske inte lika charmigt på som jag trodde att det skulle bli, menmen...

Idag så har vi haft nationella, hör och läsförståelse på engelska. Inge vidare skoj, hörförståelsen gick förmodligen bäst. Läsförståelsen var svår så satan, fick läsa texten om och om igen med det blev aldrig riktigt klart i huvudet. På eftermiddagen blev det psykologi, inte så värst skoj.

Btw, idag på morgonen fick jag för mig att lägga över musik på mobilen, så här satt jag glatt och laddade över musik när det plötsligt slog mig att bussen skulle gå om några minuter, så som vanligt så såg jag bussen komma när jag öppnade dörren, så då var det bara att springa, fort, fort, fort. Tror alla busschafförerna vet vem jag är, spring-tjejen.
-pust-

Redigerade en bild jag tog förut också, man kanske borde skaffa sig mörkblå linser?

öga

Vårdcentralen

Dagen började med att jag fick upp och ringa vårdcentralen, eftersom att jag är hes och har ont i halsen och luftrören. När jag väl ringde tänkte jag att jag kanske kunde kolla up en annan sak, men nänä, bruden i telefonen var så satans otrevlig, fick inte ens förklara vad det var. Så då får jag väl gå och ha ont ett tag till, skoj!

Fick en ny doktor idag iaf, han var läskig, jätte läskig. När han skulle ropa in mig igen så sa han ett helt annat namn, så jag reagerade inte, vilket gjorde honom sur, sen fattade han  väl. Men iaf, halsfluss var det inte, men det blir att ta bort halsmandlarna inom snar framtid, eftersom att jag alltid har problem med dom, (undra om min tungpiercing ryker då? :( )

Kände att jag gav doktorn mycket på hans frågor:
Han : Kan du äta?
Jag : Jag vet inte, inte försökt idag.
Han: okej, kan du dricka då?
Jag: Jag har inte druckit idag.

Underbart

Två favoriter i början från filmen Small town folk:



HAHAHAHAHHAHAHAH
"snygg hjälm, hjälmen"



"Rökning är för nollor" och så tar han ett kex ur fickan. HAHHAHAHAH


Small Town Folk

Jag lovar att börja uppdatera bloggen bättre, minst en gång varje dag.

Idag har jag varit sängliggandes, är sjuk (som vanligt?) inget farligt, illamående, halsont och huvudvärk bara. Är inte ens säker på att det blir skola imorgon, ska i alla fall redigera ihop ljudet inför radiosändningen, så om jag inte kommer så får jag väl skicka den till någon av de i min grupp.

Jag blev fullständigt överlycklig igår, John, jag och Tim hyrde en bra film för väldigt länge sedan, när vi var i mammas killes förra lägenhet. Filmen skulle varit en skräckfilm, men det var den definitivt inte, vi konstaterade att de måste lagt mer pengar på omslaget än på filmen. Men i alla fall, den filmen var en av de roligaste filmerna jag sett, Jag och John har velat se den igen hur länge som helst, och igår hittade jag den på voddler.
Så ni kan ju ta och se den om ni inte har något annat för er: Small town folk
Borde kanske sätta mig och kolla på den, den kanske får mig på bättre humör.

heyrå


RSS 2.0