Random planer

Jag och att blogga är ju inte precis bästa vänner.
Jag kan ju börja med att säga att jag är sjuk, eller om det är biverkningar ifrån p-staven det vet jag inte.

Idag kommer min lillebror hem, skojskoj.
Ska försöka bada hunden sedan, så där försvinner ca två timmar ifrån min dag.
Blir förmodligen en helt vanlig hemmahelg med familjen denna helgen, kan bli skönt. Dock lovat min syster att följa med henne till stan på lördag.

Glömt att säga att jag lyckades få VG i estetisk verksamhet också, jag är ju så sjukt jävla awesome.

xoxo :*

P-stav

Eftersom att många förmodligen tröttnat på mitt snack om den där jävla p-staven jag ska dra in i armen imorgon så skriver jag om det här, eftersom att då läser de frivilligt.
Jag öppnade förpackningen förut idag för att se hur stor nål det är, och jag kan säga som så att nålen inte är att leka med. Mamma funderade på p-stav till sig med, men när hon såg nålen så ångrade hon sig tvärt, det förvånar mig faktiskt inte.

Men jag satt och funderade en stund, med tanke på hur många gånger jag har piercat mig så borde detta inte göra så ont, eller i alla fall inte vara så farligt. Nålarna de piercar med är faktiskt lika stora, och jag har ju klarat göra det i läppen 3 gånger, tungan en gång och navlen en gång, och det var då utan bedövning,  nu med p-staven så får jag i alla fall bedövning. Det gillas!
Tror dock att jag kommer svimma, som vanligt, gör det till och med när jag piercar mig eller bara tar ett blodprov, även vid sådana som bara tas i fingret.
Så med tanke på att jag inte kommer vara kapabel att ta mig hela vägen in till skolans matsal efter det imorgon så blir det som så att jag och cattis lunchar ute, kycklingsallad!
Nu har jag till och med övertalat mig själv till att jag inte kommer ta mig längre än till skafferiet där vi ska äta, det som bara va e dålig anledning till att få unna sig något.

Menmen, kan ju uppdatera om smärtan imorgon, och sedan jämföra det med piercingar. För sådant måste man lära sig, man måste kunna diskutera för att få högre betyg än G i skolan!  :)

BTW, fick VG i svenska C, är det jag som är awesome eller?

xoxo :*

Skooolan

Jag blir så förvånad varje gång jag kollar statistiken på min blogg, det är faktiskt folk som läser den även fast jag inte uppdaterar så ofta.  Det är inte många, men ett fåtal, beundransvärt. (:

Jag har gått och trott att det varit torsdag hela dagen, men inte fan är det så, utan det är bara onsdag, alltså två hela dagar kvar till helg. Surt.....

Har ljudmedia för tillfället, sjukt trött är jag. Blir förmodligen att sova några timmar när jag kommer hem,fast så brukar jag ju säga och det brukar inte heller bli av.
GE MIG SÖÖÖÖÖÖÖÖMN.

Tack och hej leverpastej.

it´s a possibilityyyyyyyyyy

Astrid Lindgren och hennes stuga.

Kommit fram till att mitt intresse till att blogga bara sjunker, jag tror att jag lever ett alldeles för tråkigt liv. Dock är det något jag och John håller på att ändra på.

Idag har jag faktiskt pluggat, skrivit klart valduellen och skrivit 700ord om ett vaccin, detta går frammåt. Både jag och Julia satt förut och var förvånade över att jag faktiskt gjorde jag skulle.

Jag ska skriva ett tal om Astrid imorgon, hon är vacker hon, eller var vacker kanske man bör säga? Om man inte kör på min och klysings teori om att Astrid fortförande lever kvar, hon bor i en kojja i en av smålands skogar. Vi har redan planerat att vi ska åka på roadtrip och hitta henne.
Jag är inte riktigt klok i huvudet, men det gillar vi, ni har inget val utan det är bara att hålla med.

Nä, nu tror jag att jag ska ge mig lite sömn, så jag orkar lägga min pigghet på plugg imorgon, sjukt skoj -nooooot-

xoxo:*

"Men den är ju trång och den där är stor"

Dagen började med att man skulle lämna in hemsidan, vi var dock bara tre i klassen som var klara med den. Sen så var pappabillis (vår lärare) snäll och hämtade kaffe åt mig och julia, gratis kaffe är gott! :)

http://klr8jejohanss.jbkalmar.com/turbo  - där kan ni se min hemsida, "lyssna nu" knappen funkar dock inte ännu.

Måste även tala om lektionens citat från mig "Men den är ju trång och den där är stor", Julia va självklart tvungen att misstolka, som vanligt.. :(

Lektionen efter så fick vi en ny pillig uppgift av jonas, den va ganska skoj när man kom igång. Dock måste jag medge att jag hatar programet InDesign....

xoxo :*


måndag

Då sitter man här helt ensam i ett tyst hus, eller jag kanske inte är så ensam och det kanske inte är så tyst. Jag har ju faktiskt 3 hundar och musik och tv:n igång, dock känns det tyst iaf.
Josef åkte hem förut idag, och mamma, Pär och Sandra är i gbg.

Nä, orkar inte skriva mer.

xoxo

RSS 2.0